Skinny Love

Helpt het lichaam te zuiveren, verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt op gewicht te blijven.

Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove is gemaakt in samenwerking met 1 van de ouste dieet & reformwinkel van de Benelux. Lombardia bestaat sinds 1972, met al die know-how hebben we een afslankproduct gemaakt dat werkt & gezond is.

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden. SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen, verhoogt het verzadigingsgevoel

Hoe werkt SkinnyLove?

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt en de drang naar zoetigheid vermindert.

Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.

Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect. De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.
De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking. Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere verbranding. De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

Is SkinnyLove een maaltijd vervanger?

Nee, SkinnyLove is geen maaltijdvervanger. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

U blijft dus uw maaltijden nemen en u neemt uw SkinnyLove mee in een drinkbus of een shaker om hiervan te drinken gedurende de hele dag.