Welkom bij Valetudo Figuurcorrectie

Wij hebben al ruim 10 jaar kennis in afslanken

Wie ben ik?

Ik ben Dorien en zal u optimaal begeleiden gedurende de volledige weg naar een slanker figuur ( slanker u, … )

Van achtergrond kom ik uit de beauty sector en ik ben mezelf gaan specialiseren in afslanking wegens mijn interesse hierin. Vele mensen willen afslanken maar weten totaal niet hoe ze eraan moeten beginnen of wat ze verkeerd doen. Ook het overaanbod van verschillende “wonderproducten” op de markt doen hier zeker niets goed aan.

Ik geloof uit ervaring niet in maaltijdvervangende producten maar wel in de aanpassing van uw levensstijl omdat u deze de rest van uw leven zal blijven volgen. U zal u beter voelen in uw vel en gezonder blijven leven.

Valetudo figuurcorrectie Dorien Jansen portret

Wat is valetudo?

Valetudo is een Griekse verwoording van “welzijn”. Ik heb voor deze naam gekozen omwille van het feit dat mensen een beter welzijn kunnen creëren als ze zich beter voelen in hun vel. Een goed gevoel en een goede gezondheid start altijd met gezonde voeding en beweging. Een gezonde levensstijl. Dat is waar ik u naartoe wil begeleiden.

Valetudo bestaat al ruim 10 jaar en onze kennis in afslanken rijkt al veel verder dan dat. Ik was vroeger al gefascineerd door afslanking en sporten. Hiervan komt ook mijn persoonlijke kennis in deze sector.  Nu wil ik die kennis delen met mijn klanten om zo de nodige resultaten te kunnen bereiken die u wenst.

Hiervoor nodig ik altijd alle klanten uit op een gratis en vrijblijvend informatiegesprek zodat we samen jouw behoeften en wensen kunnen bespreken en realiseren. Ik werk graag via deze persoonlijke aanpak en vind dit ook de enige manier om u het beste te kunnen helpen.

Zo kunnen we samen werken naar jouw doelstelling en begeleid ik u hierin gedurende de volledige weg.  U kan altijd op mij rekenen!

Ik hou ervan om op deze manier te werken in een huiselijke en gezellige sfeer waar u als klant altijd volledig tot rust kan komen en waar u kan genieten van alle privacy. Echte kwaliteitsvolle “Me Time” Want afslanken werkt nu éénmaal niet onder stress, maar het beste in een rustige en relaxe sfeer.

Homemade granola en Detox thee

Bekijk in onze webshop onze homemade granola, heerlijke thee zoals Detoxitea 21 kruidenthee. Deze producten zijn erg lekker en vooral heel goed voor je lichaam. Maak kennis en deel het met je vrienden en familie.

Valetudo producten thee granola

Heeft u interesse en wilt u een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op