Lipofreeze

Zacht, veilig en efficiënt word je voorgoed bevrijd van hardnekkig vet

Cryolipolyse, de oplossing.

Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen? Geraak je dit niet kwijt ondanks diëten of sporten? Wees opnieuw tevreden wanneer je in de spiegel kijkt. Voel je gelukkig omdat je terug dat laatste knoopje van je broek dicht krijgt. Verstop jezelf niet langer, ontdooi je mooiste zelf.

Bevrijd je van hardnekkig vet met Lipofreeze.

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten. Echter er moet rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs.

LipoFREEZE, geeft de ultieme oplossing in 2 à 3 behandelingen van 60 minuten.

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard Universety hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijdert worden zoals bij een liposuctie. Na een tweede behandeling van de zelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden. Dit zonder risico, recuperatietijd of snijden.

De behandeling

Een Lipofreeze® behandeling verloopt in 3 stappen

1) UW PERSOONLIJK ADVIES

Tijdens uw eerste consult stelt uw spécialist uw persoonlijk balans op. Hieruit volgt een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw gezondheid, uw noden en uw wensen.

Deze persoonlijke balans laat toe om de behandelingen nauwkeurig op te volgen, de resultaten te evalueren en het programma aan te passen.

1

2

2) DE BEHANDELING

Volgens de resultaten van uw persoonlijk balans, worden de Lipofreeze behandelkoppen op de lichaamszones geplaatst. Per sessie van 40 minuten tot een uur, kunnen 2 zones worden behandeld.

Een Lipofreeze® behandeling wordt door zijn vernieuwde techniek als pijnloos en comfortabel ervaren. U kan zich ontspannen, een boek lezen of uw tablet gebruiken.

3) NA DE BEHANDELING

De sessie is na 40 – 60 minuten geëindigd, de behandelkoppen worden verwijderd en de behandelde zone wordt zacht gemasseerd met Lipofreeze® ELIMIN, een drainerende en vetreducerende crème.

Onmiddellijk na uw bezoek kan u uw activiteiten hervatten. De afgekoelde vetcellen komen in fase van Apoptose en zullen in de volgende weken gradueel worden afgevoerd. Na 3 dagen kan u al een eerste verschil voelen wanneer u de zone zelf masseert met ELIMIN.

De zone voelt zachter en kleiner aan.
De definitieve resultaten zijn zichtbaar na een aantal weken. Om de resultaten te optimaliseren is het raadzaam de adviezen van uw specialist nauwgelet op te volgen.

De behandelde zones kunnen gevoelig zijn tot 48h na de behandeling. Het is aangeraden om de behandelde zones dagelijks 5 minuten te massereren met Lipofreeze® ELIMIN. De zeer actieve crème stimuleert de extra vetafbraak en drainage.

3