LINFOPRESS EVOLUTION PRO

Nieuw bij Valetudo figuurcorrectie!

Linfopress evolution pro is het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring bij Termosalud met het ontwikkelen van zeer effectieve toestellen voor de behandeling van lymfatische en circulatieproblemen.

Het werkt op het onderste deel van de romp, de onderste ledematen en de buik.

Overlappende compartimenten
De drukcellen van de LINFOPRESS EVOLUTION PRO overlappen elkaar  waardoor alle zones van het lichaam gecomprimeerd kunnen worden om zo een ideale  drainage te waarborgen. De schuine indeling van de cellen betekent dat de druk horizontaal en naar boven wordt verzonden, en leidt naar de lymfeklierenvan het lichaam, waardoor de afvalstoffen zich niet verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Het LINFOPRESS EVOLUTION PRO broekstuk is voorzien van 24 luchtkamers, die gelijkmatig over de gehele behandelzone verspreid zijn. Ze wordt bevestigd met behulp van ritsen die verstelbaar zijn om zo klanten met de meest uiteenlopende lichaamsmaten te kunnen behandelen. Het apparaat is geschikt voor gebruik in de medische sector, het voldoet aan de verwachtingen van de patiënt en die van de schoonheidsspecialist-medische professional, aangezien de behandeling kan worden onderbroken en opnieuw gestart, en sommige zones kunnen worden gespaard.

Het doel van LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het therapeutisch welzijn van het lichaam te waarborgen, het circulatie- en lymfatische systeem in elke specifieke zone van het lichaam te stimuleren en vochtophopingen aan te pakken, en bovendien het lichaam te ontspannen.
 

Het LINFOPRESS EVOLUTION PRO systeem bestaat uit een set van pneumatische kledingstukken die zich aanpassen aan het gebied en het volume van de te behandelen zone. Dankzij de intermitterende compressiemethode wordt bovendien de druk aangepast aan elk gebied van het lichaam.

Onze apparatuur past alternatieve compressie toe op verschillende punten van het lichaam, om alle aandoeningen die worden veroorzaakt door slecht functioneren van de lymfatische en circulatie systemen, te kalmeren en te corrigeren.